Dizilere Alternatif Tavsiye Tv Programları-1

1923 yılında John Logie Baird tarafından icat edildiğinde ileride bu kadar popüler olacağını hiç şüphesiz tahmin etmemiştir. Oysa günümüzde bazılarının “Aptal Kutusu” olarak nitelendirdiği televizyon hayatımızın merkezindedir. 2-3 ayda bir yeni bir modeli çıkmakta ve bizi cezbetmeye devam etmektedir.
İşte bu evimizin başköşesine koyduğumuz televizyonun bizlere sunduğu son oyunu: Diziler. Bilindiği üzere son on yıldır ülkemizde dizi furyası olduğu görülmektedir. Yüksek bütçeli olan yapımlar sadece ülkemizde değil diğer ülkelere de ihraç ediliyor. Çok büyük bir endüstri olduğu şüphesiz. Her TV kanalının en az on tane dizisi var. Akşamları evde ailecek yapılabilecek tek etkinlik bu dizileri izlemek oldu. Aslında Evimizde tv çıkarmak en iyisi. Bunu yapanlar da yok değil. Onları yürekten tebrik ediyorum. Televizyonu hayatımızdan çıkarmak çoğumuz için güç olduğu için TV’deki yararlı programlardan bahsetmek istiyorum. Günümüzde artık uydu alıcısı olmayan pek az ve dolayısıyla TV’de yüzlerce kanal binlerce program alternatifleri mevcut. İşte ben burada Tv izlemekten vazgeçemeyen dostlara dizilere alternatif sizlere yararlı olabilecek programlar tavsiye edeceğim. Bu arada başlıkta kullandığım “dizilere alternatif” kelimesi de ne kadar acı bir durum içinde olduğumuzu vurgulamak içindir.

Gelelim tavsiye edebileceğim programlara:
  1. Sıradışı - Ülke TV: Uzun yıllardır yayında olan yapım ve sunuculuğunu Turgay Güler’in üstlendiği adından da analşılabileceği gibi farklı bir program. Her bölümünde bazen gündeme dair bazen de farklı bir konuyla ekranlarımıza konuk oluyor. Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri 21:00’da, Cumartesi 19:30’da yayınlanıyor. Şu sıralar Cumartesi günleri olan programda tarihçi Mehmet Çelik konuk oluyor. Özellikler izlemenizi tavsiye ediyorum.
  2. Cafe Bahane - Hilal TV: Stüdyo bir cafe konseptinde tasarlanmış, etrafta masalar ve müşteriler var. Programın sunucuları Senai Demirci ve Eşref Ziya Terzi. Her hafta bir kaç konuğun katıldığı program hoş sohbetler ve müzikle geçiyor. Sohbet sırasında çeşitli ikramlar yapılarak güzel bir ambiyans verilmiş. Programın yayın zamanı her Çarşamba 21:40’da.
  3. Ömür Dediğin - TRT Haber: Program, yarım asrı devirmiş insanların hayatları konu ediniyor. Yılların bıraktığı acı tatlı izleri çok güzel bir konseptle bizlere aktarıyor. Her hafta yeni bir hayat. Bir kere seyredin, pişman olmayacaksınız. Program, Cumartesi 21:05’de ayrıca diğer TRT kanallarında. Detaylara şuradan ulaşabilirisiniz.
  4. Kim Milyoner Olmak İster? - ATV: Bu programı anlatmama gerek yok sanırım. Kenan Işık’ın o eşsiz sunumuyla ekranlarımıza konuk oluyor. Mutlaka size bir şeyler katacaktır. Yayın zamanları, Perşembe ve Pazar 22:45’de.
  5. Gündem’e Özel - TRT Haber: Gazeteci Mehmet Gündem’in hazırlayıp sunduğu programın konukları; bazen gazeteci, bazen yazar veya akademisyen olabiliyor. Program  Soru-Cevap şeklinde sıcak bir sohbet ortamında geçiyor. Yayın zamanı Pazar 15:15’de.

Şimdilik paylaşabileceğim programlar bunlar. Ama devamı da gelecek. Sizinde takip ve tavsiye edeceğiniz programlar var ise bizle paylaşın lütfen.
Share on Google Plus

About Cevher

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum :

  1. Where is my game at and what are some tips? - DrmCD
    I know this 충주 출장마사지 game has already been played on 아산 출장안마 most social networks and if you have one 제천 출장안마 of them then you can go for 김천 출장샵 the money and try it 당진 출장마사지 on your

    YanıtlaSil