Limit Yok!

İnsan, beyninin yalnızca %10'unu veya %20'sini kullandığını hep duymuşuzdur. Ve acaba beynimizin %100'ünü kullansaydık acaba neler yapabilirdik diye düşünmüşüzdür. Bir kaç günde bir lisan veya piyano çalmayı öğrenebilirdik. Filmdeki kahramanımız bir yazardır. Yazması gereken kitabını yayın evine teslim etmesine az bir zaman kalmıştır. Ama o daha bir kelime yazmamıştır. Tam bu dönemde karşılaşacağı bir arkadaşının vereceği bir hap ile hayatı değişecektir. Bu hap sayesinde beynini %100 kullanmaya başlayacaktır. Hapı kullandıktan sonra sanki başka bir adam olmuştur. Tüm problemleri çözmeye başlar ve çok başarılıdır. Ama sonradan ters giden bir şeyler olduğunun farkına varacaktır. 



Film farklı bir konusuyla ve senaryosuyla oldukça başarılı. Film başlarındaki görsel efektleri de beğendim. Son olarak diyeceğim bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız kesinlikle kaçırmamanız gereken film.
Filmin kısa bir tanıtımı:

Share on Google Plus

About Cevher

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder